Handeling van broedlades, uitkomstbakken, pallettiseren

Om de handeling van broedlades, uitkomstbakken of palletiseren te automatiseren, besteden wij grondig tijd aan de voorbereiding van onze oplossing. Door samen in gesprek te gaan, de behoeftes volledig in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat de automatiseringsoplossing past bij de broederij. Daarnaast maken wij een theoretische berekening van de snelheid van onze robotoplossing, zodat we de meest optimale oplossing bieden die de investering op relatief korte termijn terugverdient.

KLANTSPECIFIEKE SYSTEMEN

Iedere broederij is uniek. De oplossingen die COBOT Automation biedt, zijn dan ook altijd klant specifiek. We maken zoveel als mogelijk gebruik van standaard componenten in onze toepassing, die vervolgens in een op maat gemaakte constructie aan de klant wordt afgeleverd.

Volledig geautomatiseerd proces

Verhoog de efficiëntie van de processen van uw broederij door automatisering. Robots kunnen repeterend werk een onbeperkt aantal keer doen en daarbij leveren ze constante kwaliteit. Daarnaast zijn de robots niet tijdgebonden: ze werken ook door ná sluitingstijd. Het gehele productieproces wordt door automatisering efficiënter ingericht en daarnaast zorgt het voor een enorme verhoging van de output.

De hoge capaciteit maakt het mogelijk om meerdere broedlades in één handeling te verwerken
Garantie voor kwaliteit

Meer informatie?

Dat kan! Download hieronder onze brochure als PDF.

Alle oplossingen bekijken

Bent u op zoek naar een andere oplossing. Bekijk ze op onze overzichtspagina.

Vragen?

Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.