M'eggbot (NL)

De M`eggbot is de meest compacte en betaalbare oplossing voor het automatisch palletiseren van eieren. Een uniek concept geschikt voor alle merken inpakkers en kunststof pallets. De hoge capaciteit geeft pluimveehouders een flinke tijdsbesparing en arbeidsgemak.

Geïntegreerd magazijn voor dividers

De M`eggbot heeft een geïntegreerd magazijn voor het opslaan van maximaal 16 dividers. Vullen van het magazijn gaat automatisch door een pallet met dividers in de M’eggbot te plaatsen. Tijdens het palletiseren plaatst de M`eggbot de dividers automatisch op de pallet.

Auto-scan functie:

De M`eggbot is voorzien van sensoren die de pallet continue monitoren. Ook is het mogelijk voor pluimveehouders die eieren gescheiden verwerken om een onvoltooide pallet in de machine te plaatsen. De M`eggbot scant automatisch de palletsituatie en zal de pallet verder palletiseren.

CE-keurmerk voor een betrouwbare eierverwerking.

Dankzij de hoogwaardige componenten is de M`eggbot de meest geschikte machine voor een hoogwaardige en betrouwbare eierverwerking. De compacte grijper laadt 4 stapels trays tegelijk op de pallet. Voorzien van eenvoudige bediening via Touch Screen. De geïntegreerde lichtschermen zorgen voor veilige bescherming bij betreding van het werkgebied.

(For English: please click here)

De belangrijkste kenmerken van de M’eggbot zijn: 

  • De meest compacte oplossing: slechts plm. 1,95 x2,20 meter met een hoogte vanaf plm. 2,6 mtr (5 hoog)
  • prijstechnisch zeer aantrekkelijk
  • optie 6 hoog stapelen
  • geen perslucht nodig
  • plaatdelen en kokers geheel uit RVS
  • geluids- en onderhoudsarm door toepassing van tandriemen
  • geen hekwerk nodig vanwege lagere snelheid, wel voorzien van veiligheidslichtschermen rondom
  • capaciteit bij optimale instelling met voldoende buffer: 35.000 eieren per uur

Als u de voorkeur geeft aan meerdere belaadplaatsen, toepassing van pulp trays of wanneer u meerdere soorten hebt, kunnen we u ook zeker alternatieve oplossingen aanbieden met onze Robot opstellingen.

 

 

 

Meer informatie

Vul de velden hieronder in voor meer informatie over onze oplossingen. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen!