Diverse toepassingen

COBOT Automation levert robotoplossingen voor diverse industriële toepassingen. Deze robots worden met name gebruikt voor het verwerken van dozen en zakken.

Hierbij kan ook gekozen worden voor een nieuwe of  een gereviseerde robot tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zie de optiebeschrijving hieronder met meer informatie over de toepassing van een nieuwe robot ten opzichte van een gereviseerde robot.

De grijpers van deze robots zijn multifunctioneel zodat er eenvoudig geswitcht kan worden tussen diverse productafmetingen. Ook een wissel van dozen en zakken kan hierbij plaatsvinden. Deze toepassingen zijn veelal maatwerk. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met COBOT Automation opnemen.

COBOT - Industriële automatisering
COBOT - Industriële automatisering
COBOT - Industriële automatisering
COBOT - Industriële automatisering
COBOT - Industriële automatisering

Opties

Bij onze installaties zijn opties en uitbreidingen beschikbaar. Hieronder vindt u alle beschikbare opties en uitbreiding voor de COBOT Diverse toepassingen.

Gebruikte robot of nieuwe robot

COBOT Automation  kan u zowel gebruikte robots als nieuwe robots leveren. Als eerste zijn er de fabrieksgereviseerde robots van het merk KUKA: we noemen dit de 'Premium gebruikte robots'. Deze robots worden bij de fabrikant KUKA in Duitsland geheel gereviseerd en worden met fabrieksgarantie geleverd. Ze worden daarbij uitgebreid getest en gecontroleerd. De lageringen (polsen) worden gecheckt en zonodig vernieuwd. Volledig nieuwe bekabeling wordt aangebracht, motoren worden getest. Zowel de bedieningsterminal als de besturingskast zijn nieuw. Accumulators worden gereviseerd. Compleet nieuwe certificaten worden door de fabrikant bijgeleverd.  Wij leveren deze met een jaar garantie.

In een aantal gevallen is de keuze voor een nieuwe robot aan te raden voor uw specifieke situatie, bijvoorbeeld wanneer u veel draaiuren heeft of bij een zware industriële toepassing. Meer info over robots en de verschillende uitvoeringen kunt u bekijken bij KUKA. Ook kan het een persoonlijke beslissing zijn om altijd voor geheel nieuwe componenten te gaan.

Meer informatie

Vul de velden hieronder in voor meer informatie over onze oplossingen. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen!