Klant specifieke systemen

Van het op maat maken van profielen, het handlen van dozen of zakken: dankzij de multifunctionele grijpers van onze robots, wordt er eenvoudig geswitcht tussen diverse productafmetingen. Voor diverse productiebedrijven zijn onze robotoplossingen voor automatisering uitermate geschikt.

De grote variatie in industriële toepassingen zorgt ervoor dat onze zeer complete en gebruiksvriendelijke oplossingen veelal klant specifiek zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, bestaat een groot deel van onze oplossingen uit gestandaardiseerde componenten. Dit zorgt ervoor dat de meeste componenten snel beschikbaar zijn wanneer dat nodig is, zodat eventuele productiestilstand minimaal is.

Naast de flexibele grijpers, leveren wij de besturing, programmering, beveiliging en aanvullende componenten zoals aanvoerbanden, positioneerunits, stapelaars, en rollenbanen.

Efficiënter productieproces

Verhoog de efficiëntie van de productie met robots. Robots kunnen repeterend werk een onbeperkt aantal keer doen en daarbij leveren ze constante kwaliteit. Daarnaast zijn de robots niet tijdgebonden: ze werken ook door ná sluitingstijd. Het gehele productieproces wordt door automatisering efficiënter ingericht en daarnaast zorgt het voor een enorme verhoging van de output van de productie.

Multifunctioneel inzetbaar

Dankzij de flexibele grijpers, zijn onze robots inzetbaar voor het handlen van producten in verschillende afmetingen en materialen. Zo is de robot multifunctioneel inzetbaar en is de return on investment optimaal.

Complete oplossing

Naast de robots met flexibele grijpers, leveren we ook de besturing, programmering, beveiliging en indien nodig aanvullende componenten als aanvoerbanden, positioneerunits, stapelaars en rollenbanen. Het voordeel hiervan is dat wij de opstelling op de meest efficiënte wijze opzetten, waardoor het productieproces optimaal verloopt en je optimaal profiteert van de automatisering.

Onze klanten

Deze klanten gingen je al voor en dit zijn hun ervaringen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op en we helpen je graag al jouw vragen te beantwoorden!